Shoot-all-the-White-people

Writing campaign to Dutch parliament/Skryfaksie aan Nederlandse parlement

Skryf briewe aan die Nederlandse parlament: Letters to the Dutch Parliament:

The Dutch parlement has scheduled a debate in November about the critical situation which Afrikaners now face in South Africa.

De Afrikaners staan volgens GenocideWatch.org nu aan de vooravond van volksmoord: the Afrikaners are on the verge of genocide:

2011-10-16
VAN klooster01048@hotmail.com D.S. van der Klooster
aan: k.ferrier@tweedekamer.nl
onderwerp: volksmoord in Zuid-Afrika
Datum: Sun, 16 Oct 2011 16:31:59 +0200

email addresses of Dutch MPs:

Here are email adresses of Dutch Parliamentarians in the Hague:

C.vdStaaij@tweedekamer.nl
K.Ferrier@tweedekamer.nl
E.Irrgang@tweedekamer.nl
hantenbroeke@tweedekamer.nl
a.pechtold@tweedekamer.nl
r.deroon@tweedekamer.nl
marianne.thieme@tweedekamer.nl
j.voordewind@tweedekamer.nl
m.peters@tweedekamer.nl
a.bosman@tweedekamer.nl
k.dijkhoff@tweedekamer.nl
j.driessen@tweedekamer.nl
w.hachchi@tweedekamer.nl
w.kortenoeven@tweedekamer.nl
M.Haverkamp@tweedekamer.nl
g.wilders@tweedekamer.nl
r.knops@tweedekamer.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl
esther.ouwehand@tweedekamer.nl
rvraak@sp.nl
e.wiegman@tweedekamer.nl
j.sap@tweedekamer.nl
l.bontes@tweedekamer.nl
b.braakhuis@tweedekamer.nl
h.bruins-slot@tweedekamer.nl
e.dijkgraaf@tweedekamer.nl
j.hennis-plasschaert@tweedekamer.nl
a.mulder@tweedekamer.nl
g.schouw@tweedekamer.nl
s.vveldhoven@tweedekamer.nl
r.leegte@tweedekamer.nl
joost.taverne@tweedekamer.nl


“The killing fields of South Africa

“Vrienden in Zuid-Afrika sturen mij berichten over de stille volksmoord of genocide die zich daar op het ogenblik afspeelt. De criminaliteit is hoog in Zuid-Afrika en de zwarte en blanke bevolking heeft daar erg onder te lijden. Roofovervallen, moord en verkrachtingen zijn er aan de orde van de dag. Babies en bejaarde mensen worden niet gespaard en vrouwen worden dikwijls eerst verkracht en daarna gruwelijk vermoord.

In verhouding met hun kleine aantallen, heeft de blanke bevolking daar percentage-gewijs het ergste onder te lijden. Dit zijn meestal oorspronkelijke Nederlanders, ook wel Boere of Afrikaners genoemd en hechten nog steeds veel waarde aan de band met Nederland.

Zij zijn trots op hun geloof en hun taal het Afrikaans. Daarnaast zijn ongeveer 600.000 Afrikaners in plakkerskampen terecht gekomen verstoken van enige hulp van het ANC regime.

Blanken worden onder wetgeving uitgesloten van arbeidsmarkt en krijgen geen uitkeringen of voedselhulp:

Er zijn wetten aangenomen die blanken 94% uitsluiten van banen op de arbeidsmarkt waardoor vele honderdduizen nu al in schrijnende armoede vervallen. Ongeveer 1 miljoen blanken zijn sinds het ANC aan het bewind is ook het land uitgevlucht om een betere toekomst overzee op te bouwen.

In de jaren 80 van de vorige eeuw liep Nederland voorop in de anti apartheidsbeweging en nu de Afrikaners in nood verkeren hult Nederland zich in stil zwijgen.

Kill the Whites: nieuwste haatspraak van ANC jeugdigen:

Afgelopen vrijdag riep een student aan een universiteit bij de vergadering van het ANCYL, dat is de jongeren organisatie van het ANC, “to kill all whites”. http://www.GenocideWatch.org/SouthAfrica.html watch heeft ook aangegeven dat de blanke boeren in Zuid-Afrika een van de meest bedreigde bevolkingsgroepen ter wereld is. De blanken staan op de vooravond van een volschaalse volksmoord, waarschuwt Gregory Stanton van GenocideWatch.

Daarom doe ik een beroep op u om hier landelijk en internationaal aandacht aan te geven om het moorden en het zwarte-racisme in Zuid-Afrika te stoppen.

Het ANC regime ontkend dat de criminaliteit met name tegen de Boere is gericht maar betrouwbare statistieken en gegevens bewijzen het tegendeel: vooral de laatste twee jaar op http://www.farmitracker.com

De moordlust en het sadisme gericht tegen alle blanken (maar ook tegen Indiërs) is ongekend, hele gezinnen worden vermoord en daar moet een einde aan komen.

Ik verzoek u derhalve aandacht en bekendheid aan deze zaak te geven om het moorden daar te stoppen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.

D.S. van der Klooster”


Shoot all the White people

"Shoot all the White people" - University of Witwatersrand students chant new hate song - October 15 2011

Kill the Whites: nieuwe haatspraak dreunzang van ANC jongeren

October 14 2011 bij de Witwatersrand Universiteit.

Het hele Zuidelijke Afrika is onveilig voor blanke Zuid-Afrikanen: volgens de gegevens op – www.farmitracker.com

ANC jeugdliga wordt door de ANC leiderschap helemaal niet onder bedwang gehouden. Integendeel vecht de ANC in de rechtshoven om het recht om het haatspraak-lied Shoot the Boer nog steeds te mogen blijven zingen. Ook wordt de ANC jeugdliga nu in haar zwart-racisme gesteund door de vakbeweging Cosatu alsook door de ZA Communistische Partij.

Blanke armoede

De bekende anti-apartheidsactivist en dichter Breyten Breytenbach maakte een documentaire, uitgezonden op Kyknet in ZA op 26 September 2011, over de vele honderdduizenden Afrikaner arbeiders die nu grotendeels toegang tot de arbeidsmarkt geweigerd door ANC-wetgeving en die ook geen regeringsuitkeringen of voedselhulp van de overheid krijgen om mee te overleven. Ook worden ze op grote schaal gedwongen om eigen woongebieden te verlaten en hun eigen Afrikaner cultuur te verloochenen door ze te dwingen om in zwarte woongebieden te wonen waar hun kinderen geen opleiding krijgen in hun moedertaal.Dit vormt deel van de etnische zuivering van de Afrikaners en is official ANC-beleid.

Video: Why are so many top-skilled whites leaving South Africa?

Source – YouTube video link

New South Africa – Why the Exodus? People of all races, used to a safe and prosperous South Africa, are now emigrat.ing. Why?

Video: Malema’s hatespeech and farm murders to be investigated by UN Mission

Source – YouTube video link

What happened to this United Nations investigation which was supposed to investigate the growing threats of genocide against the white South Africans?

This story was posted in April 2011. Has ANYBODY seen or heard of this investigation since that time?